ЕП РАКОМЕТ ЗА МАЖИ – ХРВАТСКА, ЗАГРЕБ – 2018 

1 ДЕН. 12.01.2018

Состанок на група 22 : 00. Тргнување во 22 : 15 кон Загреб. Патување преку Kуманово  и граничниот премин Табановцe со редовни гранични формалности и попатни паузи. Патувањето продолжува преку Р. Србија  и Р.Хрватска.

 

2 ДЕН. 13.01.2018

Пристигнување околу 14 : 00 и сместување во хотел. Тргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите:

 

17 : 30  Германија – Црна Гора .

19 : 30 Македонија – Словенија .

 

По натпреварот враќање во хотел. Ноќевање.

 

2 ДЕН 14.01.2018

Појадок. По појадокот организирана посета на Вараждин ( факултативно), каде се игра една од групите на Европското Ракометно Првенство во која група учествува: Данска, Унгарија, Чешка и Шпанија. Во вечерните часови враќање во Загреб. Во вечерните часови враќање во хотел. Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

 

3 ДЕН 15.01.2018

Појадок. По појадокот организиран разглед на Загреб ( факултативно) со локален туристички водич. Враќање во хотел. Tргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите :

 

18 : 00 –  Словенија – Германија

20 : 30 – Црна Гора – Македонија

 

По натпреварот слободно време за индивидуални активности или организирана забава во фан зоната. Враќање во хотел. Ноќевање.

 

4 ДЕН 16.01.2018

Појадок. По појадокот тргнување кон Италија и посета на градот Трст ( факултативно) разглед на градот или посета и разглед на Самобор ( факултативно). Слободно време за индивидуален шопинг. Во вечерните часови враќање во Загреб. Ноќевање.

 

5 ДЕН 17.01.2018

Појадок. По појадокот слободно време за индивидувални активности. Тргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите :

 

18 : 00 – Германија – Македонија

20 : 30 – Црна Гора – Словенија

 

По натпреварот тргнување кон Македонија. Ноќно возење. Пристигнување во Скопје во утринските часови.

 

ЦЕНА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ТРОКРЕВЕТНА СОБА ПО ЛИЦЕ – 210 ЕВРА – 12 999,00 ДЕНАРИ.

ЦЕНА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА ПО ЛИЦЕ – 225 ЕВРА – 13 950, 00 ДЕНАРИ.

Во цената е вклучено :

Превоз со високо – туристички автобус.

Сместување во хотел  3***  во Загреб на база на 4 ноќевања со појадок

( економска соба / стандард соба).

Пратител на група во текот на целото времетраење на програмата.

Организација и водство на патувањето.

 

 

Во цената не е вклучено :

Патничко осигурување (задолжително).

Влезници за натпреварите ( мoжност за купување на истите во агенција)

Факултативни излети и разгледи :

– Посета и разглед на Вараждин – 15 евра ( за организација на оваа факултатива се потребни минимум 25 патници).

– Посета и разглед на Трст – 25 евра ( за организација на оваа факултатива се потребни минимум 25 патници).

– Посета на Самобор – 10 евра ( за организација на оваа факултатива се потребни минимум 40 патници).

– Посета и разглед на Загреб – 10 евра ( за организација на оваа факултатива се потребни минимум 40 патници).

 

За ова патување важат општите услови за патување 

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење

Рејтинг