Локација: Family Hotel Angella – 43.286427, 20.809357

Хотелот Ангела се наоѓа во турустичкиот центар Копаоник, во непосредна близина на ски стазите. Конаците Рас и Звечан се комплетно реновирани и претворени бо хотел Ангела.

Ценовник: Погледнете го ценовникот со клик ОВДЕ.