Гранд Хотел & Спа се наоѓа во турустичкиот центар Копаоник, непосредно пред Долината на спортовите (центар) од каде се приклучува на ски стазите, со преубав панорамски поглед на шумовите падини на Копаоник.

Локација: Grand Hotel & Spa  43.285270, 20.812089

Фотографии:

Ценовник: