Локација: 43.285395, 20.810262

Опис: Хотел Club A е хотел со автенитечн шарм на планински амбиент, сместен во центарот на турустичкиот комплекс Копаоник на 1750 метри надморска височина.

До хотелот се може лесно да се стигне со автомобил или јавен превоз, со оглед дека автобуската станица е само 50 метри одалечена од хотелот. Традиција и квалитет повеќе од 30 години.

Ценовник: Кликнете овде.