Пакет 4 дена / 3 ноќевања Полупансион + СПА

Тип на сместување / услуга Број на возрасни лица Цена за возрасна личност во периодот:

12-27.11.2017.

Двокреветна соба | PP+SPA 2 122 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 144 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 167 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 3 143 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 221 ЕВРА

6 дена / 7 ноќевања Полупансион + СПА

Сместување / услуга Возрасни лица Цена за периодот 12-27.11.2017  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Двокреветна соба | PP+SPA 2 217 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 273 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 330 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 3 273 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 395 ЕВРА

НОЕМВРИСКИ РАСПУСТ

4 дена / 3 ноќевања
POLUPANSION+SPA

Сместување / услуга Возрасни лица Цени за возрасни во периодот

09-12.11.2017.

Двокреветна соба | PP+SPA 2 122 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 144 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 167 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 3 144 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 221 ЕВРА

СПА ВИКЕНД
3 дена / 2 ноќевања
ПОЛУПАНСИОН + СПА

Сместување / услуга Возрасни лица Цени за возрасни во периодот

12-27.11.2017

Двокреветна соба | PP+SPA 2 87 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 107 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 127 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 3 107 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 153 ЕВРА

 ИДИЛА МИНИ ОДМОР ЗИМА
5 дена / 4 ноќевања
ПОЛУПАНСИОН + СПА

Сместување / услуга Возрасни лица Цени за возрасни во периодот 09.01.2018-14.02.2018.   
Двокреветна соба

PP+SPA

2 197 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 234 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 278 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 3 234 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 316 ЕВРА

ИДИЛА ОДМОР ЗИМА
7 дена / 6 ноќевања
ПОЛУПАНСИОН + СПА

Сместување / услуга Возрасни лица Цени за возрасни во периодот 09.01.2018-14.02.2018.    
Двокреветна соба | PP+SPA 2 279 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 336 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 402 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 3 335 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 458 ЕВРА

ИДИЛА СПА ВИКЕНД
3 дена / 2 ноќевања
ПОЛУПАНСИОН И СПА

Сместување / услуга Возрасни лица Цени за возрасни во периодот

03.01-14.02.2018.

Двокреветна соба | PP+SPA 2 107 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 131 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 17.800,00 rsd
Apartman | PP+SPA 3 150 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 195 ЕВРА

РОМАНТИЧЕН ВИКЕНД
3 дена / 2 ноќевања
ПОЛУПАНСИОН И СПА
НОЌНА БАЊА + ОВОШЈЕ + ШАМПЊАЦ

Сместување / услуга Возрасни лица Цени за возрасни во периодот

03.01-14.02.2018.

Двокреветна соба | PP+SPA 2 107 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 130 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 150 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 195 ЕВРА

ЗИМСКА ИДИЛА

6 дена / 5 ноќевања

Полупансион + СПА

Сместување / услуга Возрасни лица Цени за возрасни во периодот 03-08.01.2018.    
Двокреветна соба | PP+SPA 2 253 ЕВРА
Studio | PP+SPA 2 313 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 2 361 ЕВРА
Apartman | PP+SPA 3 314 ЕВРА
Apartman LUX | PP+SPA 2 52.500,00

 Цените се изразени по личност и вклучуваат користење на СПА центар ( базен со џакузи, сауна, теретана, и парна бања).

Во цената не е вклучен данокот за престој во износ од 1,03 ЕВРА по личност и осигурување од 0,1 евра по личност.

  • Деца до 7 години плаќаат 100% осигурување, а деца 7-15 години плаќаат 100% осигурување + 50% од цената на данокот за престој.
  • Цената на пакетот се активира доколку во собата се сместени најмалку 2 лица.
  • Дете 7-12 години плаќаат само 50 % од цената, доколку користи заеднички кревет со родителите.
  • Дете 7-12 години плаќаат само 70 % од цената, доколку користи посебен кревет.
  • Деца на 12 години ја плаќаат целосната цена на аранжманот.
  • Цената на помошен кревет изнесува 50% од наведената цена на аранжманот.

ВЕБ САЈТ НА ХОТЕЛОТ: http://www.hotelidila.com/

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење