Тип на соба 30/04-31/05

01/10-31/10

01/06-15/06

10/09-30/09

16/06-30/06 01/07-16/07

21/08-31/08

17/07-20/08 01/09-09/09
Студио

(две лица)

12 18 19 24 32 20
Студио

(три лица)

9 14 14 20 25 15
Студио

(четири лица)

8 12 13 18 22 13
Студио

(пет лица)

8 11 11 15 19 12

Цените се однесуваат по лице на ден.

Појадокот се доплаќа и чини 7 Еур по лице дневно.