Тип на соба   Цена по особа
Двокреветна ЛУКС

Еднокреветна

57.21 ЕВРА

74.20 ЕВРА

Двокреветсна Стандард Плус

Еднокреветна

51.70 ЕВРА

68.65 ЕВРА

Двокреветна Стандард

Двокреветна

48.73 ЕВРА

65,68 ЕВРА

Фамилијарна соба 61,02 ЕВРА
Еднособен Апартман

Еднокреветен Апартман

57.21 ЕВРА

91,11 ЕВРА

Апартман Двособен

Апартман ОЛИМП

57.21 ЕВРА

67,80 ЕВРА

  • Цените се изразени дневно по особа и истите се во ЕВРА
  • Сите цени вклучуваат користење на wellnessa, спа центар, теретана, билјард маса, детска игротека интернет конекција и слично.
  • Деца до 7 години не плаќаат престој во хотелот, деца од 7-12 години плаќаат 50% од цената за престој во придружба на две возрасни лица.
  • За престој повеќе од 5 дена ви следува 10% попуст, додека за престој подолг од 8 дена добивате 15% попуст.
  • Туристичката такса не е вклучена во цената и изнесува 1.02 ЕВРА / дневно.

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење