Малта е мала и густо населена, островска држава во центарот на Медитеранот, веднаш под Сицилија. Се состои од пет острови, најголемиот Малта, потоа Гозо, Комино, Коминото и Филфла.

Овој мал архипелаг отсекогаш бил стратешки центар каде свои траги оставиле Феничаните, Римјаните, Византијците, Арапите, Французите, Британците… Скоро 2,5 века таму престојувале Малтешките витези од редот на Св. Јован Крстител.

Својата независност Малта ја стекнува во 1974год. после многу години поминати како Британска колонија.

Главен град е Валета, град тврдина каде се крие целата Крстоносна историја, голем број на преубави палати и цркви а најголеми туристички центри се Слима, каде има најмногу хотели а со самото тоа и туристи како и разни продавници и трговски центри и Ст. Џулианс кој претставува центар на ноќниот живот и каде се наоѓаат повеќето луксузни хотели со 4* и 5*.  Овде воглавно  целиот брег е карпест, без песочни плажи. Локалниот автобуски сообраќај е одлично организиран а возењето со олдтајмер автобусите е атракција само по себе.

SAN ANTON HOTEL 3*

 

(Bugiba)

RO 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 375 375 375 375 375 375 370
3. возрасно лице 330 € 330 € 330 € 330 € 330 € 330 € 325
1 дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155
2 дете 2-13 години 275 275 275 275 275 275 270

Цените се изразени во евра по лице

PRIMERA 3*

 

(Bugiba)

RO 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 305 305 330 345 345 345 340
3. возрасно лице 265 265 280 295 295 295 290
1 дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

THE BUGIBA HOTEL 3*

 

(Bugiba)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 395 395 395 395 395 395 395
3. возрасно лице 335 335 335 335 335 335 330
1 дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

CANIFOR 4*

 

(Oawra)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 370 380 380 380 380 380 380
3. возрасно лице 310 320 320 320 320 320 320
дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

ALEXANDRA 3*

 

(St. Julien’s)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 415 480 480 480 480 480 470
3. возрасно лице 345 395 395 395 395 395 385
1 дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155
2 дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

SONFLOWAR 3*

 

(Oawra)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 450 450 450 450 450 450 450
3. возрасно лице 360 360 360 360 360 360 360
дете 2-13 години 295 295 295 295 295 295 295

Цените се изразени во евра по лице

EURO CLUB 3*

 

(Oawra)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 390 390 390 390 390 390 390
3. возрасно лице 330 330 330 330 330 330 330
дете 2-12 години 330 330 330 330 330 330 330

Цените се изразени во евра по лице

TOPAZ 3*

 

(Bugiba)

RO 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 410 410 410 410 410 410 395
3. возрасно лице 330 € 330 € 330 € 330 € 330 € 330 € 325
1 дете 2-13 години 270 270 270 270 270 270 270
2 дете 2-13 години 270 270 270 270 270 270 270

Цените се изразени во евра по лице

RELAX INN 3*

 

(Oawra)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 445 445 450 455 455 455 430
3. возрасно лице 295 295 295 330 330 330 285
DBL Family 465 465 470 475 475 475 450
2 дете 2-12 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

SLIEMA CHALET 3*

 

(Sliema)

RO 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 455 455 455 455 455 455 455
3. возрасно лице 335 335 335 335 335 335 325
дете 3-12 години 295 295 295 295 295 295 290

Цените се изразени во евра по лице

115 THE STRAND HOTEL 3*

 

(Sliema)

RO 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 460 460 460 460 460 460 460
3. возрасно лице 405 405 405 405 405 405 405
дете 2-12 години 120 120 120 120 120 120 120

Цените се изразени во евра по лице

SANTANA 4*

 

(Qawra)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 490 490 490 490 490 490 490
3. возрасно лице 385 385 385 385 385 385 385
дете 3-13 години 315 315 315 315 315 315 315

Цените се изразени во евра по лице

BAY VIEW 3*

 

(Sliema)

RO 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 470 470 470 470 470 470 455
3. возрасно лице 385 385 385 385 385 385 380
дете 2-12 години 295 295 295 295 295 295 295

Цените се изразени во евра по лице

PLAZA & PLAZA REGENCY 3*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 480 480 480 480 480 480 480
дете 2-12 години 310 310 310 310 310 310 310

Цените се изразени во евра по лице

PARK 4*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 505 505 505 505 505 505 505
3. возрасно лице 380 380 345 380 380 380 380
дете 2-3 години 120 120 120 120 120 120 120
дете 3-15 години 320 320 320 320 320 320 320

Цените се изразени во евра по лице

CARLTON 3*

 

(Sliema)

RO 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 490 490 490 490 490 490 480
3. возрасно лице 350 350 350 350 350 350 345
дете 2-3 години 155 155 155 155 155 155 155
дете 3-12 години 310 310 310 310 310 310 305

Цените се изразени во евра по лице

EUROPA HOTEL 2*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 495 495 495 495 495 495 495
3. возрасно лице 370 370 370 370 370 370 365
дете 2-12 години 315 315 315 315 315 315 315

Цените се изразени во евра по лице

SLIEMA MARINA 3*

 

(Sliema)

RO 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 490 490 490 490 490 490 480
3. возрасно лице 350 350 350 350 350 350 345
дете 2-3 години 155 155 155 155 155 155 155
дете 3-12 години 310 310 310 310 310 310 305

Цените се изразени во евра по лице

PARADISE BAY 4*

 

(Melieha)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 550 550 550 550 550 550 550
3. возрасно лице 430 430 430 430 430 430 430
 1 дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155
2 дете 2-13 години 345 345 345 345 345 345 345

Цените се изразени во евра по лице

ST JULIAN’S BAY 3*

 

(St. Julian’s)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 520 520 520 520 520 520 510
3. возрасно лице 390 390 390 390 390 390 385
1 дете 2-13 години 390 390 390 390 390 390 380
2 дете 2-13 години 325 325 325 325 325 325 320

Цените се изразени во евра по лице

IL PALAZZIN 4*

 

(Qawra)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 475 510 510 510 510 510 505

Цените се изразени во евра по лице

RIMLA BAY 4*

 

(Melieha)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 610 610 610 610 610 610 590
3; 4 возрасно лице 495 495 495 495 495 495 480
дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

DIPLOMAT 4*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 515 515 515 515 515 515 515
3 возрасно лице 400 400 400 400 400 400 400
дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

BE HOTEL 4*

 

(St. Julian’s)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 540 570 570 570 570 570 560
3. возрасно лице 420 440 440 440 440 440 435
дете 2-12 години 340 355 355 355 355 355 345

Цените се изразени во евра по лице

DOLMEN RESORT 4*

 

(Qawra)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања.

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 570 670 670 670 670 670 665
3. возрасно лице 465 540 540 540 540 540 535
1 дете 2-12 години 355 395 395 395 395 395 395
2 дете 2-12 години 355 395 395 395 395 395 395

Цените се изразени во евра по лице

THE VICTORIA 4*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL Clasic 540 540 540 595 635 635 635
DBL Superior 680 680 680 750 800 800 800
3. возрасно лице 305 305 305 305 305 305 305

Цените се изразени во евра по лице

PRELUNA HOTEL & SPA 4*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 540 540 555 565 565 565 565
3. возрасно лице 440 440 450 460 460 460 460
дете 2-13 години 335 335 345 350 350 350 350

Цените се изразени во евра по лице

GOLDEN TULIP VIVALDI 4*

 

(St. Julian’s)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 630 685 685 685 685 685 670
3; 4 возрасно лице 505 550 550 550 550 550 540
дете 2-13 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

CAVALIERI ART 4*

 

(St. Julian’s)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 635 635 660 680 680 680 665
3 возрасно лице 515 515 530 545 545 545 535
дете 2-12 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

THE VICTORIA 4*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL

Clasic

540 540 540 595 635 635 635
DBL Superior 680 680 680 750 800 800 800
3. возрасно лице 305 305 305 305 305 305 305

Цените се изразени во евра по лице

ARGENTO 4*

 

(St. Julian’s)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 680 680 680 680 680 680 680
3 возрасно лице 545 545 545 545 545 545 545
дете 2-12 години 405 405 405 405 405 405 405

Цените се изразени во евра по лице

MELLIEHA BAY 4*

 

(Mellieha)

HB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 660 660 660 660 660 660 660
3 возрасно лице 505 505 505 505 505 505 505

Цените се изразени во евра по лице

THE WATERFRONT HOTEL 4*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 685 685 685 685 685 685 670
3 возрасно лице 525 525 525 525 525 525 510
дете 2-12 години 410 410 410 410 410 410 405

Цените се изразени во евра по лице

SAN ANTONIO HOTEL & SPA 4*

(Qawra, St. Paul’s Bay)

ALL 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 905 905 905 905 905 905 890
3 возрасно лице 775 775 775 775 775 775 765
дете 2-12 години 155 155 155 155 155 155 155

Цените се изразени во евра по лице

THE PALLACE MALTA 4*

 

(Sliema)

BB 14.07.-21.07

7 ноќевања

21.07.-28.07

7 ноќевања

28.07.- 04.08

7 ноќевања

04.08.- 11.08

7 ноќевања

11.08.- 18.08.

7 ноќевања

18.08.- 25.08

7 ноќевања

25.08.- 01.09

7 ноќевања

DBL 785 785 800 810 810 810 810
DBL

Deluxe

905 905 915 920 920 920 920
3 возрасно лице 390 390 390 390 390 390 390

Цените се изразени во евра по лице

ПРОГРАМА: 1. ден  Состанок на групата на аеродромот во Скопје,  два часа пред летот. Лет за Малта 06:10 ч.

Пристигнување во Малта во 07:55 наутро. Трансфер во хотелот . Одлагање на багажот во соба предвидена за багаж до задолжување на собата кое е после 13,00 часот. За ова време имате слободно предпладне да прошетате и да ја запознаете околината . Сместување. Ноќевање.

2 ‐ 7. ден  Слободно време за ондивидуални активности, одмор и факултативни излети. Ноќевања.

  1. ден  МАЛТА – СКОПЈЕ

Ладен лесен појадок со кафе и чај. ТРансфер до аеродромот. Лет за Скопје 08:25 часот.

Пристигнување во Скопје во 10:10 часот.

 

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

‐ Повратни авионски карти од Скопје за Малта  со Визер

– Трансфери на Малта од аеродром до хотел и назад  ‐ резервирани и потврдени услуги во одбраниот хотел  ‐ организација на патувањето и услуги на претставникот

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

‐ Аеродромски такси ( 69 еур )

‐ патничко осигурување

– Багаж / За голема кабинска торба или чекиран багаж се доплака според правилата на ВИЗЕР

Забелешка: ‐ Дете до 2 год. плаќа 25  €.  /  и нема седиште во авионот, автобусот,

нема храна ни кревет во хотелот.

ПОТВРДА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈАТА СЕ ДОБИВА 48 ЧАСА ПО УПЛАТА НА АКОНТАЦИЈА  Доколку не се добие потврда, патникот има право на повраќај на износот на

платенииот аванс или да одбере друг хотел од понудата каде во моментот има слободни соби

– Уплата се извршува во денарска противредност по курс 1€ = 62ден.

 

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење