Хотелот се наоѓа 100 метри од плажата. Бунгаловите се наоѓаат 200м од плажите и 1.4 км од градот Платамон.

Располага со базен, ресторан, бар, бесплатен Wi-Fi, како и бесплатен паркинг.

Соби се климатизирани, имаат ТВ и фрижидер, и балкон.

Фамилијарни бунгалови – се наоѓаат веднаш до централната зграда, околу 35 м2 и имаат двоен кревет и еден единечен кревет, тоалет (Т / WC), клима уред, фрижидер (НЕ КУЌА), сателитска ТВ, балкон или тераса, и сите се ориентирани ka gardi.

* Дополнителен попуст за резервации во групи.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОРГАНИЗИРАН ПРЕВОЗ ДО ГРЦИЈА:

Превоз до Халкидики мин 4 личности, секој ден со приватен трансфер, 60 ЕВРА повратна карта, секоја недела 40 ЕВРА, Катерини секоја сабота.

За повеќе информации контактирајте не на телефоните 075 409 409 или 075 404 701.

Повеќе фотографии:

Olympion Melathron Bungalows:

https://www.dropbox.com/sh/hh2zijpta2h9ls0/AAAaUrQM9_FB46idLmFiqQ1Ga?dl=0

Olympion Melathron Hotel:

https://www.dropbox.com/sh/fca14ahrsc22ehb/AADfNL9gR0FFZVfzyj2AXQIja?dl=0

Локација на хотелот: