ПРЕСТОЈНИТЕ ПРАЗНИЦИ од 28.04 до 01.05.2018 поминете ги во HOTEL KASSANDRA PALACE ***** ХАЛКИДИКИ

Цена по лице  во соба  МВ 3 полупансиона 124 ЕУР
Цена по лице  во соба  СВ 3 полупансиона 135 ЕУР

Доплата за полн пансион од ден по лице 25,00 ЕУР

ПРЕСТОЈНИТЕ ПРАЗНИЦИ од 24.05 до 27.05.2018 поминете ги во HOTEL KASSANDRA PALACE ***** ХАЛКИДИКИ

Цена по лице  во соба  МВ

3 полупансиона 140 ЕУР
Цена по лице  во соба  СВ 3 полупансиона 150 ЕУР

 

Повеќе детали за хотелот: https://www.kassandra-palace.com/