Период Од 27.04 до 02.05.2018

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 212 ЕУР
Напомена : цената важи само за пакетот од минимум 4 нокевања
Бесплатно користење на базените и фитнес центарот.
Деца до 7 години бесплатно
Бесплатен анимациски целодневен програм за деца

Детали за хотелот: https://www.monazlatibor.com/rs/galerija