Понудата вкучува:
– Богато мени со повеќе од 100 јадења
– Бесплатно користење на фитнес-центарот, Финска и био сауна, турска и арома пареа бања, затворен базен, 2 отворени базени, џакузи и уникатна снежна соба;
– Слободна употреба на детскиот клуб и Wi-Fi.

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење