ХОТЕЛИ ВО ПАМПОРОВО – ЗИМА 2017/2018

 СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

ПАМПОРОВО  Услуга  Цена од Уплати до  Инфо 
ORLOVETS ***** BB/HB  23,60 € 30.10.2017 -15%
PAMPOROVO ***** BB/HB 14,10 € 30.09.2017 -25%
ORPHEUS **** BB/HB 19,20 € 15.10.2017 -20%
FINLANDIA **** HB 17,60 € 31.10.2017 -20%
Apart-Hotel THE CASTLE *** BB 16,80 € 30.09.2017 -20%
DAFOVSKA *** HB 21,40 € 30.10.2017 -10%
MURSALITSA *** HB 18,30 € 15.10.2017 -20%
PERELIK SUPERIOR **** HB/AI flex 40,00 € 30.10.2017 -15%
STREAM RESORT *** BB 17,80 € 31.10.2017 -15%
Apart Hotel KAMELIA **** RO 18,70 € 15.10.2017 -15%
Apart-Hotel FOREST NOOK FB+ 30,40 € 15.11.2017 -10%

* Промоциите се однесуваат на резервации направени од датумот означен на табелите
* Сите хотели се на барање. Понудата важи за ограничен број на соби.
* Во цените се вклучени попусти по специјални понуди !!!
* Цените се дадени по лице за минимум 2 возрасни лица во соба.
*** Цените се дадени во EUR за уплата во денари по курс од 62 МКД за 1 €

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење