THALASSIES  HOTEL BY THE SEA 3*  AND BOUTIQUE HOTEL THALASSIES NOUVEAU 3* SUPERIOR  

 

ЦЕНОВНИК:

Период: 5/4/18 – 31/5/18 & 26/9/18- 20/10/18  => 30,8 EUR / ноќевање  ( FESTIVE MENU FOR 07/4/18 & 08/4/18 , SUPPLEMENT 13,2 EUR PER PERSON PER NIGHT!) 

 1/6/18-  30/6/18  & 1/9/18 –   25/9/18   => 49,5 EUR / ноќевање

 1/7/18 – 31/8/18  => 57,2 ЕУР / ноќевање

 

ЦЕНИ ЗА ГРУПИ (НАД 25 ЛИЦА) 

APRIL (9/4-30/4/18) – MAY- SEPTEMBER- OCTOBER 

22 EUR / ноќевање BB/ 35,2 ЕУР / ноќевање HB

ВЕЛИГДЕН:

44 ЕВРА/ ноќевање (FESTIVE MENU AND  AIR CONDITION INCLUDED ) 

ГЕНЕРАЛНИ УСЛОВИ:

Деца: 0-1,99   бесплатно

                           2- 11,99   – 50 % 

Трет возрасен во соба  – 30 %  

 

Дополнителни трошоци: AIR CONDITION  5 EUR / ден

                                                      SAFE BOX                2 EUR / DAY 

 

Туристичка такса : 1,5 ЕУР/ од соба за 1 ноќевање. Таа не е вклучена во горенаведените цени!

Полиса за откажување:  5/4/18 – 30/5/18 & 25/9/18- 20/10/18  7 дена пред пристигнување 50% за наплата

За период : 1/6/18-24/9/18  10 дена пред откажување 50% за наплата

Доколку не се појави : 100% за наплата

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење