Локација: Vila Kopaonik –  43.286524, 20.811467

Опис: Вила Копаоник е еден од поновите објекти на Копаник, кој своите први гости ги прими во декември 2014.та. Се наоѓа на надморска височина од 1710 метри во самиот центар на туристичкиот комплекс Копаоник, со директна врска до главната сообраќајница.

Ценовник: Кликнете ОВДЕ.