ЦЕНИТЕ ВАЖАТ ВО ПЕРИОДИТЕ ОД 05.01. ДО 30.03.2018

ПАКЕТ 1:    ФАМИЛИЈАРНИ МОМЕНТИ –  278 за цела фамилија

 Бидете гости во хотел Splendid Conference & SPA Resort 5* со Вашата фамилија.

Понуда понуда Две нокевања / три дена за двајца возрасни и две деца до 11 г.

Колачиња за децата на пристигнување, два појадока и две вечери на отворено бифе, престој на децата во детскиот клуб, анимациска програма за деца, Масажа за возрасните во траење од 25 минути ( врат и грб, страпала, лице), 20 % попуст на сите други третмани, користење на затворените базени, финска сауна, слатка сауна, сауна со иглици од бор, парна  бања, сала за релаксација, фонтана од мраз, теретана , обезбеден паркинг за Вашето возило, и продолжен престој последниот ден до 18.00 часот.

 

ПАКЕТ 2 : ПОВТОРНО ЗАЉУБЕНИ 248 за две лица

 Покажете ја Вашата романтична страна и изненадете ја Вашата сакана и уживајте меѓусебно во хотел Splendid Conference & SPA Resort 5*

* Понуда понуда Две нокевања / три дена за двајца возрасни

Шампањ и слатко изненадување на пристигнување, два појадока  во ресторанот Ла Бусола и една вечера во Азискиот ресторан. Престој на децата во детскиот клуб, анимациска програма за деца, Масажа за возрасните во траење од 25 минути ( врат и грб, страпала, лице), 20 % попуст на сите други третмани. Користење на затворените базени, финска сауна, слатка сауна, сауна со иглици од бор, парна бања, сала за релаксација, фонтана од мраз, теретана , обезбеден паркинг за Вашето возило, и продолжен престој последниот ден до 18.00 часот.