ЗЛАТЕН АМЕРИЧКИ ТРИАГОЛНИК

Лос Ангелес – Лас Вегас – Сан Франциско

Цена за рана уплата до 28 август 2016 – 1.799 еур.

Редовна цена на аранжманот – 2.399 еур.

  • Доплата за еднокреветна соба – 750 еур.
  • Аеродромски такси – 390 еур.

Во цената е вклучено:

  • Превоз со авион Скопје – Лос Ангелес // Сан Франциско – Скопје, сместување во хотели од туристичка категорија хотелите во САД според категоризацијата се разликуваат од европските ( хотелите на турата одговараат на категорија 4***) , 6 нокевања со појадок и едно само нокевање  ( последната ноќ) превози со автобуси локални, по еден куфер по патник.

 

Во цената не е вклучено:

  • Аеродромските такси, Визата за САД, напојници и осигурување, Факултативни ислети и посети, разгледи, влезници и др.

 

ЗАДОЛЖИТЕЛНИ  ДОПЛАТИ: Аеродромски такси кои се променливи – 390 еур, Напојница ( награда) за возачот и водичот – се плака на лице место и изнесува околу 40 усд. по лице.  Доколку се пријават помалку лица од предвидените се доплака.

НАПОМЕНА: Агенцијата го задржува правото на промена на летовите во програмата.
МИНИМАЛЕН БРОЈ НА ПРИЈАВЕНИ ПАТНИЗИ- 15

ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ

1

01 ден СКОПЈЕ - ЛОС АНГЕЛЕС

Состанок на патниците на аеродромот Александар Велики . Лет за Лос Ангелес. Оброци за време на летото. Пристигнување во Лос Ангелес. По завршување на царинските формалности превоз до хотелот. Привување во хотел. Сместување и ноќевање.

2

02 ден ЛОС АНГЕЛЕС

Појадок. Слободен ден за поршетка и запознавање на градот Лос Ангелес, Факултативно панорамско разгледување на градот: Downtown, Hollywood, Sunset Strip, Mann’s chinese Theatre, Venice Beach.. По разгледот, Факултативно посета на студиото Universal ( влезницата не е вклучена, секој сам си ја плаќа на лице место), каде ке видите многу атракции од филмската индустрија. Враќање во хотелот. Ноќевање.

3

03 ден ЛОС АНГЕЛЕС - ЛАС ВЕГАС

Појадок. Одјавување од хотелот и возење према Лас Вегас со попатни застанувања. По доаѓањето во Лас Вегас, пријавување во хотелот. Вечерта факултативно вечерен  разглед на градот. Ноќевање.

4

04 ден ЛАС ВЕГАС

Појадок. Слободен ден да ја испробате среќата во некоја од многубројните коцкарници, да посетите некоја од светски познатите шоу програми или многуте факултативни излети  (се плаќа на лице место) (Grand Canyon, Hoover brana…). Ноќевање во хотелот.

5

05 ден ЛАС ВЕГАС

Појадок. Слободен ден за индивидуални активности. Ноќевање.

6

06 ден ЛАС ВЕГАС - САН ФРАНЦИСКО

Појадок. По појадокот одјавување на собите и превоз до Сан Франциско. Пристигнување во попладневните часови. Пријавување во хотел . Ноќевање.

7

07 ден САН ФРАНЦИСКО

Појадок. Факултативно, разглед на градот Сан Франциско: возење преку мостот Golden Gate, Golden Gate Park, Twin Peaks, Fisherman’s Wharf, Civic Center, финансиската четврт, градското собрание, Cable Car, Victorian Homes, Nob Hill, Chinatown, Union Square и друго. Можност за посета и обиколка на Алкатраз ( понекогаш е потребно да се резервира и неколку месеци однапред. Враќање во хотелот. Ноќевање.

8

08 ден САН ФРАНЦИСКО - СКОПЈЕ

Слободен ден за индивидуални активности и шопинг . По појадокот потребно е да се одјават собите, а багажот да се смести во соба за багаж до поаѓање за аеродром. Попладнето превоз до аеродром. Лет за Скопје. Оброци во авион. Ноќен лет.

9

09 ден СКОПЈЕ

Пристигнување во Скопје.

Мислења за понудата

Нема мислења за оваа понуда.

Остави мислење

Рејтинг