ПАТУВАЊЕ ПО МЕРКА

TAILOR MADE

Што е тоа «tailor-made» туризам?

«Tailor-made» туризам е посебен и релативно нов тип организација на патувања кај кое Вие не доаѓате кај нас и не бирате безлични, туку готови програми за масовни патувања. Кај «tailor-made» туризам Вие само кажувате како и каде сакате да го помиенте вашиот драгоцен одмор, врз основа на тоа ние изработувваме индивидуални програми прилагодени за Вас, се трудиме да ги исполниме сите ваши желби.

Дали таквиот начин на патување е поскап од вообичаениот?

НЕ, туку уште поповолен. Причината е тоа што Orfej Travel со однапред договворени попусти кај нашите партнери гарантира пониски цени.

Може ли да организирате патувања секаде во светот?

Да можеме. Имаме договорено соработка во повеќе земји, многу брзо можеме да стапиме во контакт со нив и остваруваме најдобар однос, вложено – добиено.

Дали можам јас како патник да влијаам на крајната цена на аранжманот?

Секако. Секој наш аранжман се прави во договор со патникот па така Вие во секој момент можете да сугерирате за зголемуввање или намалување на обемот на услугата и на крајната цена. Исто така можета и да изберете горен лимит на вашите можности и спрема тоа ние го изготвуваме вашиот аранжман.

Колку трае изработка на аранжманот по мерка?

Тоа зависи од врстата на патување, дестинација и обемот на посакуваните услуги. Просечно, изработката на аранжманот трае два дена.

Дали доколку не се одлучиме за ниту еден аранжман ќе треба нешто да платиме?

Не, секоја наша странка може во секој момент да поставува прашања за изгледот и/или цената за секој аранжман посебно. Одкако ќе договориме каако ќе изгледа аранжманот, Ваше е да одлучите дали сакате да потпишете договор за патуввање или не.

Дали пости уште разлики помеѓу «tailor-made» аранжманот ORFEJ TRAVEL и вообичаениот аранжман?

ДА. Освен тоа што комплетниот аранжман го правиме во договор со Вас и се прилагодуваме на вашите желби и и потреби, секој аранжман кај нас го прави особа со име и презиме како и контакт податоците. Поради тоа во секој момент, пред или за време на патувањето ќе имате контакт на кој што ќе можете да се обратите, во било кој период од денот. На тој начин Вие целоцно го контролирате вашето патување и ви се достапни сите релевантни информации.


Вкупен број на патници


Tуристички водич

 Англиски Германски Француски Шпански Италијански Кинески Тајландски


Сместување

Хотел категорија

 Standard Superior First Deluxe

Потребни соби

Single:

Twin:

Double:

Extra bed:

Потребен оброк

 Доручек Ручек Вечера Вегетаријанска

Лични информации

Дали сакате да добиете предлог цена?  ДА НЕ