8-ми Март во БРИСЕЛ со авион (✈,🏨, 4 дена / 3 ноќевања)

БРИСЕЛ - 8-МИ МАРТ - АВИОН БРИСЕЛ – АНТВЕРПЕН - ЛУКСЕМБУРГ АВИОН /
по особа

8-ми Март во МИНХЕН со прекрасните Баварските дворци (✈,🏨, 4 дена / 3 ноќевања)

АВИОН / 4 дена / 3 ноќевања Минхен е трет по големина град
по особа

8-ми Март во СТРАЗБУР (✈,🏨, 5 дена / 4 ноќевања)

СТРАЗБУР – АЛЗАС – КОЛМАР– ШВАРЦВАЛД Авион 5 дена / 4 ноќевања
по особа

ARISTOTELIS BEACH 4* – AFITOS

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА УПЛАТА ДО 31-ви Јануари
по особа
Рани резервации

EARLY BOOKING – Зима 2017

Попуст за рана уплата
по особа

Early Booking Боровец

Цени од 23.40 евра...
по особа